Contact Accommodatie Huisregels Routebeschrijving Welkom De Hurnse Gaper Foto's Verhuur Maaltijden Programma

Vasten bij de Hurnse Gaper

Vasten en in het reine komen, door los te laten wat je niet meer nodig hebt, gaat vaak gemakkelijker samen met anderen. Door te delen, elkaar te ondersteunen en aan te moedigen.


Soms hoor je van mensen die tijdens het vasten gewoon door gaan met werken en/of voor het gezin blijven zorgen. Natuurlijk kan dat best. Maar het is ook heerlijk om echt niets te hoeven tijdens die periode, om je helemaal over te kunnen geven aan het lichamelijke en geestelijke proces van reinigen en loslaten, van bezinning en vervuld raken van nieuwe levensenergie. Graag nodig ik je uit om dat samen met een aantal anderen te komen doen, in een tijd dat er kans is op mooi weer, zodat we ook buiten actief kunnen zijn en uit kunnen rusten.


Ieder doet mee op eigen verantwoordelijkheid. Je hoeft geen ervaring te hebben, want er is goede ondersteuning; tijdens de afbouw en de opbouw (schriftelijk) en natuurlijk, tijdens de week zelf, persoonlijk van degenen die ervaring hebben.


We delen niet alleen met elkaar in verhalen en ervaringen, maar ook in activiteiten. Dat kan zijn in de vorm van meditatie, massage, dans, zang en alle mogelijke vormen van beweging en creativiteit. Het is leuk als je zoiets hebt aan te bieden, maar enthousiast meedoen is net zo goed.

Natuurlijk is hierbij ook alle ruimte om je terug te trekken, als je daar behoefte aan hebt.Data: vraag naar onze nieuwe plannen


Kosten: € 150,- (incl. verblijf, sappen en thee)


Informatie en opgave: info@dehurnsegaper.nl